Meedoen?

U kunt aan verschillende onderzoeken van onze onderzoeksgroep meedoen, als u binnen bepaalde criteria valt. Zie hieronder voor de verschillende mogelijkheden. Voor een meer algemene Nederlandse uitleg over het onderzoek, klik hier.

testLopen en  metaforen: ‘Walking on sunshine’
Bent u tussen de 55 en 65, woonachtig in de omgeving van Amsterdam en kunt u naar de VU komen? We zijn op zoek naar deelnemers voor een onderzoek naar mentale functies en bewegen. Deelname is vrijwillig, meer informatie over het experiment en het inplannen vindt u hier.

 

 

Muziek music-brain-2016-billboard-650en mentale functies: 65+ – voltooid
Bent u ouder dan 65, woont u in (de omgeving van) Amsterdam, Den Haag, Leiden of Haarlem en wilt u meedoen aan een experiment naar muziek luisteren en mentale functies, uit te voeren bij u thuis? U kunt meer informatie hierover aanvragen door te mailen naar r.s.schaefer ‘at’ fsw.leidenuniv.nl (‘at’ in het adres vervangen door @). Voor uw deelname ontvangt u €10.

 

dancingBewegen op muziek – voltooid
Bent u tussen de 18 en 30, woont u in de omgeving van Leiden? We zoeken proefpersonen die willen meedoen aan een experiment van ongeveer een uur, uitgevoerd bij de universiteit in het Pieter de La Courtgebouw (zie Contact). U kunt meer informatie hierover aanvragen door te mailen naar r.s.schaefer ‘at’ fsw.leidenuniv.nl (‘at’ in het adres vervangen door @). Deelname is vrijwillig.

 

Head_and_ImaginationMedicijngebruik en voorstellingsvermogen – voltooid
Bent u tussen de 35 en 65, en zou u mee willen doen aan een online onderzoek naar informatieverstrekking over medicijnen en voorstellingsvermogen? Het invullen kost ongeveer 30 minuten, en onder de deelnemers verloten wij 1 bol.com cadeaubon van €100,- en 10 bonnen van €20,-! De vragenlijst is hier te vinden.